Privacybeleid & Cookiebeleid

Bemelen Mobiele Woninginrichting doet er alles aan om te voorkomen dat jouw persoonsgegevens in handen vallen van hackers of onbetrouwbare partijen. Al onze data bewaren we op een beveiligde database. En we geven persoonsgegevens ook nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. Je blijft te allen tijde eigenaar van je eigen persoonsgegevens. Je mag ze altijd inzien, wijzigen of verwijderen. En mochten wij jouw data toch willen gebruiken dan vragen we je daarvoor eerst om toestemming.

Dit privacy & cookiebeleid is van toepassing op het gebruik van onze website en onze dienstverlening. Ons beleid voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensverwerking. Deze schrijft voor dat we onze klanten en websitebezoekers moeten informeren over welke persoonsgegevens we verzamelen, waarom, wat we er mee doen, wie er mee werken en onder welke voorwaarden. Ook leggen we uit hoe en waar we de data bewaren en beschermen tegen misbruik en aanvallen van buitenaf.

De AVG is de Europese wet die ervoor moet zorgen dat alle inwoners van de Europese Unie nog meer controle hebben over de eigen persoonsgegevens. Welke privacyrechten je hebt, en hoe je er gebruik van kunt maken lichten we toe. Wil je nog meer weten over de AVG? Meer informatie vind je op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je een beroep doen op je rechten, neem dan contact met ons op. Onderaan vind je onze contactgegevens.

Gegevensverwerking

Zonder dat je het misschien door hebt, laat jij tijdens een bezoek aan onze website gegevens achter. Hieronder kun je lezen welke data we van je hebben en wat we er mee doen.

Verkeersgegevens

Als je onze website bezoekt, worden er ook verkeersgegevens opgeslagen. Denk aan data over jouw leesgedrag. Deze gebruiken we om onze website nog gebruiksvriendelijker te maken en content te maken die jou aanspreekt. De verkeersgegevens zijn overigens anoniem en zeggen dus niets over wie je bent.

Derde partijen

Voor sommige werkzaamheden zoals de boekhouding werken we samen met externe partijen. Deze partijen hebben allemaal een verwerkersovereenkomst met ons afgesloten waarmee ze beloven dat ze zich ook aan de privacyregels houden. Ook hier geldt dat als ze je gegevens voor een ander doel willen gebruiken, ze ons eerst moeten informeren zodat we je om toestemming kunnen vragen.

Strafrechtelijk onderzoek

Soms zijn we wettelijk verplicht om gegevens te delen in verband met een fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. We maken gebruik van alle mogelijkheden die de wet ons biedt om ons er tegen te verzetten

Hoe lang bewaren we je data?

Wij houden ons aan de (wettelijke) bewaartermijnen die daarvoor staan.

Data in veilige handen

Jouw data is bij ons veilig. Dat geldt dus ook als je ons benadert via het contactformulier. Je bericht en je gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen op beveiligde servers. Je herkent de beveiligde SSL-verbinding aan het groene slotje linksboven in de browser.

Gebruik cookies

Wanneer je onze website bezoekt, geef je automatisch toestemming voor het ontvangen van cookies. Cookies zijn tijdelijke tekstbestandjes met computercode die ervoor zorgen dat onze website je herkent bij een volgend bezoek. De cookies worden automatisch door jouw browser opgeslagen op de harde schijf van jouw computer. Zo hoef je niet telkens opnieuw dezelfde informatie in te voeren wanneer je weer ons online bezoekt. Daarnaast kunnen we je met deze informatie een persoonlijk advies geven op basis van eerdere bezoeken.

Maar ook voor ons, Bemelen Mobiele Woninginrichting zelf, zijn cookies handig. Met behulp van de cookies krijgen wij inzicht in het gebruik van onze website, maar we zetten de cookies ook in voor marketingdoeleinden. Zo maakt Google Analytics op basis van informatie voor ons een analyse van onze website. Hiermee kunnen we onze website en diensten verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze bezoekers.
Onze cookies verzamelen overigens geen persoonlijke informatie. Als je toch liever geen cookies wilt ontvangen tijdens het bezoeken van onze website kun je de instellingen voor de cookies aanpassen in de browser en onze cookies en JavaScript uitschakelen. Echter, let op want de meeste websites werken niet optimaal wanneer je de cookies uitschakelt.

Sommige cookies worden verwijderd als bij het afsluiten van de browser. Andere (bijvoorbeeld die met inloggegevens) kunnen jaren op je computer blijven staan als je ze niet verwijdert.

Hoe wijzig je de cookie voorkeuren?

Het is niet aan te bevelen, omdat de website niet optimaal werkt, maar je kunt de cookies en Javascript uitschakelen in de browser. Elke browser heeft een eigen handleiding. Zoek hier onder jouw browser.

Lees meer hier over het verwijderen van de cookies in de volgende links:

Internet Explorer™

Chrome™

Safari™

Firefox™

Opera™

Welke cookies gebruiken wij en waarom?

We onderscheiden 3 soorten cookies:

– Functionele cookies
– Analyserende cookies
– Marketing cookies

Functionele cookies zijn vooral bedoeld om het winkelen of het bezoeken van de website zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn de cookies nodig om spullen in een winkelmandje te plaatsen, om in te loggen in een persoonlijk account of reviews te bekijken.

 

We delen je informatie niet met derden

 

Cookienaam Geplaatst door Verloopt na Doel
_icl_visitor_lang_js Bemelen-Woninginrichting.nl Sessie Slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.

 

_icl_current_language Bemelen-Woninginrichting.nl 1 dag Cookie die gebruikt wordt om de ingestelde taal weer te geven.

 

wpml_browser_redirect_test

 

Bemelen-Woninginrichting.nl Sessie Slaat de voorkeurstaal van de gebruiker op de website op.

 

euCookieConcent.refused Bemelen-Woninginrichting.nl 1 maand Deze cookie onthoudt jouw keuze om cookies met tegen te houden die persoonlijke gegevens opslaan die terug te leiden zijn naar een natuurlijk persoon.
euCookieConcent.accepted Bemelen-Woninginrichting.nl 1 jaar Deze cookie onthoudt jouw toestemming om cookies te plaatsen die persoonlijke gegevens opslaan die terug te leiden zijn naar een natuurlijk persoon.

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /var/www/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /var/www/html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853