Advies op maat
Inmeten bij jou thuis
Vakkundige montage
100% maatwerk

PVC stroken

Vochtbestendig, minimaal contactgeluid, geschikt voor vloerverwarming, makkelijk in onderhoud, slijtvast, oftewel de ideale vloer die geschikt is voor iedere ruimte in je woning. Door de prachtige structuren en kleuren, niet te onderscheiden van echt hout.
Ieder huis is uniek qua indeling, kleuren, meubels en lichtinvallen. Uitkiezen van de juiste producten en/of kleuren doen we dan ook uiteraard bij jou thuis. Tijdens het uitzoeken zal je worden bijgestaan door een van onze persoonlijke interieur adviseurs.

Tapijt

Bemelen Mobiele Woninginrichting heeft een breed assortiment Tapijt van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Tapijt is zacht, warm en uitnodigend waardoor een natuurlijk en geborgen voel wordt gecreëerd. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Met structuren wordt de vorm van het poolmateriaal, de dikte ervan en de pooldichtheid bedoeld. Kortom voor een ieder zit er altijd wel iets wenselijks tussen. Ook voor trappen te bekleden of projecten kan je bij ons terecht.

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer die eenvoudig is te onderhouden en voorzien is van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contact geluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en designs.
Vinyl is verkrijgbaar bij Bemelen mobiele woninginrichting met of zonder voelbare structuur. Zo voelt uw vinyl met houtdessin als een houten ondergrond en een stenendessin als de structuur van een stenen vloer. Ieder huis is uniek qua indeling, kleuren, meubels en lichtinvallen. Uitkiezen van de juiste producten en/of kleuren doen we dan ook uiteraard bij jou thuis.

Laminaat

Laminaat is toch wel een van de meest bekendste soort vloer. Niet onbegrijpelijk aangezien laminaatvloeren op het blote oog niet meer te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Laminaat is daarbij ook nog eens slijtvaster, makkelijker te leggen en heeft minder onderhoud nodig dan houten parket. Wij bieden alleen maar hoogwaardig kwaliteit laminaat aan in vele verschillende soorten kleuren en maten. Voor vochtige ruimtes wordt dit product echter afgeraden, Voor deze ruimtes zijn PVC-stroken bijvoorbeeld wel weer geschikt. Vragen of interesse? Neem contact met ons op of kom gerust een keer langs bij een van onze adviespunten.

Trapbekleding

Ook voor de juiste trapbekleding staan we graag voor jullie klaar. De juiste match met de rest van het interieur maken we graag samen tijdens ons aan huis bezoek aan huis bezoek. Of je voorkeur nu een lekker zachte vloerbedekking is voor op de trap of wellicht het onderhoudsvriendelijke pvc, we hebben het allemaal in ons assortiment. Trend; Wist je trouwens dat we van de PVC vloer-stroken vaak ook je trap mee kunnen bekleden? Hiermee creëer je vaak een mooi, stijlvol en rustig geheel en wordt de trap ook een waardig onderdeel van de woning.Uiteraard wordt alles gecombineerd en uitgezocht bij jullie thuis, met behulp van onze mobiele showroom.

Karpetten

Koude voeten? Of gewoon op zoek naar een lekkere knusse uitstraling? Karpetten zijn zacht, warm en uitnodigend waardoor een natuurlijk en geborgen gevoel wordt gecreëerd. Bemelen mobiele woning inrichting biedt je deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren.
Karpetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten kleuren en structuren en worden speciaal voor jou op maat gemaakt.
Twijfel niet en kom gerust een keer langs voor de gehele collectie, informatie, advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Tegels

Ben jij op zoek naar tegels? Dan verwijzen wij jou graag door naar onze partner, Tegelstudio in Tienray. Tegelstudio is specialist in tegels en beschikt over een groot assortiment. Op hun webshop zijn er meer dan 7000 producten te vinden. Inspiratie nodig? Dan kun je langs bij hun 2500m2 grootte showroom, bestaande uit onder andere meer dan 60 badkameropstellingen. Meer weten over Tegelstudio? Bekijk dan hun website.

Bekijk Tegelstudio