Advies op maat
Inmeten bij jou thuis
Vakkundige montage
100% maatwerk

Inbetweens

Wel naar buiten kijken maar niet bekeken worden vanaf buiten?
Behalve dit voordeel zijn Inbetweens gordijnen ook uitermate geschikt voor een intieme sfeer. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Bij deze stoffen kan er door het materiaal heen gekeken worden. De licht doorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Van de klassieke platte plooi tot de moderne wave-plooi, bij ons is het allemaal mogelijk.
Uitkiezen van de juiste producten en/of kleuren doen we uiteraard bij jou thuis. Dit is nota bene de plek waar het om draait. De plek waar alle producten speciaal voor op maat worden gemaakt.
Bekijk ook eens de sfeerimpressies op onze site om zo leuke ideeën op te doen

Jaloezien

Met jaloezieën heb je de mogelijkheid om de lichtinval in je interieur optimaal te regelen. Voor elk interieur is er een sfeervolle oplossing in 100% hout, kunststof of aluminium. Een product dat op zich zelf al een mooie aankleding is van je interieur, maar ook zeker nog kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld gordijnen.
Twijfel niet en kom ook gerust een keer langs voor de gehele collectie, informatie, advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Panelen

Paneelgordijnen zijn een leuke trend in de raamdecoratie. Ze worden gemaakt van verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen zijn stijlvol en heel functioneel. Paneelgordijnen kunnen worden gemaakt van vrijwel alle stoffen. Met de stijlvolle paneelgordijnen kan men veel kanten op. Als raamdecoratie zijn ze prima toe te passen voor grote ramen, zoals schuifpuien.
Paneelgordijnen zijn ook heel praktisch als scheidingswand of om bijvoorbeeld een rommelige kast uit het zicht te laten verdwijnen. Door verschillende kleuren panelen te gebruiken in één paneelgordijn of een design met meerdere uni-panelen te combineren, krijgt een paneelgordijn een heel eigen uitstraling.
Panelen zijn ook beschikbaar in Papyres. Bekijk gerust eens de sfeerimpressies op onze website om leuke ideeën en inspiratie op te doen.

Papyres

Papyres bestaat uit gelamineerd papyrus papier, dit heeft de eigenschap om niet te scheuren is stof afstotend en zeer goed schoon te maken. Dit product kan worden gebruikt voor onder andere rolgordijnen of panelen.
Ieder huis is uniek qua indeling, kleuren, meubels en lichtinvallen.
Uitkiezen van de juiste producten en/of kleuren doen we dan ook uiteraard bij jou thuis. Vragen of interesse? Neem contact met ons op of kom gerust een keer langs bij een van onze adviespunten.

Plissé

Naast de Wave-plooi gordijnen is ook de plissé erg in trek.
Kies je voor een plissé, dan kies je voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Natuurlijk zijn plissés ook uitermate geschikt voor de ‘’normale’’ ramen. De plissé is functioneel, maar niettemin sfeervol en decoratief. Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.
Naast het top-down systeem is een uniek plissé-systeem de grip-fix. Bij de grip-fix hoeft er niet geboord te worden in de kozijnen, maar wordt het systeem op een special manier ‘geplakt’ dat achteraf ook altijd weer eenvoudig is te verwijderen.
Twijfel niet en kom ook gerust een keer langs voor de gehele collectie, informatie, advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Rolgordijnen

Bemelen mobiele woninginrichting biedt je een grote en veelzijdige collectie rolgordijnen aan. Een collectie waarbij alle denkbare functionele en decoratieve wensen vervuld kunnen worden. Van de basic uitvoeringen tot het pronkstuk van de rolgordijnen, het Duo-rolgordijn.
Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Het duo rolgordijn is een uniek product. Het bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen, die kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. De variatie in lichtinval die het duo rolgordijn biedt is eindeloos. Welk product je ook kiest, alles wordt door ons vakkundig, maar ook nog gratis ingemeten en gratis gemonteerd.

Verduistering

Last van een vervelende lichtinval of gewoon een donkere slaapplek nodig? Verduistering is mogelijk op vele verschillende manieren zoals bijvoorbeeld d.m.v. verduisterende rolgordijnen, gordijnen, vouwgordijnen en nog veel meer.
Wij bieden hier veel mogelijkheden in aan tegen scherpe prijzen!
Samen gaan wij opzoek naar het product dat het beste bij jou situatie past.

Vouwgordijnen

Zoals de naam al zegt: bij vouwgordijnen vouwt de stof zich letterlijk op. Het zijn strak hangende banen stof, die opgehaald kunnen worden door middel van een koord- of kettingsysteem.
Je kunt ‘spelen’ met licht, door te kiezen voor een stof die meer of minder licht doorlaat. Voor ieder interieur is er een passend vouwgordijn. In de stofkeuze bent u eigenlijk onbeperkt: overgordijn, inbetween of vitrage, alles is toe te passen! 100% met de hand voor jou op maat gemaakt. Ons ruim assortiment A-kwaliteit stoffen gecombineerd met van Duitse oorsprong systemen zorgt ervoor dat je niet alleen een prachtig gecombineerde raamdecoratie hebt, maar vooral ook een duurzaam product.