Advies op maat
Inmeten bij jou thuis
Vakkundige montage
100% maatwerk

Nieuwe woning? Recent verbouwd? Of gewoon toe aan iets nieuws? Benieuwd welke producten aansluiten bij jouw woonwensen en tot in hoeverre dit mogelijk is?
Ervaar ook het gemak van Thuis combineren met Bemelen Woninginrichting en maak nu een afspraak aan huis!
Al meer dan 30 jaar dé woninginrichting aan huis voor jouw nieuwe vloer, gordijn, zonwering en meer..

Onze kracht zit hem juist in het feit dat we volledig mobiel zijn en met stalen en visuele ondersteuning aan huis komen om een deskundig advies uit te brengen. Het draait namelijk om jouw huis en dat daar de juiste combinaties worden gemaakt. Ieder huis heeft namelijk zo z’n eigen lichtinval, inrichting, uitstraling en kleuren en mensen die van een huis, hun thuis willen maken.

Onze werkwijze

Ervaar ook het gemak van thuis combineren.
Benieuwd hoe onze aan huis service werkt?

  • Starten doen we samen! Maak allereerst een afspraak of vraag een offerte aan. Wanneer je vooraf dagen/tijdstippen doorgeeft wanneer het jou schikt dat we langs komen, plannen we graag samen een afspraak in. Dit kan zowel telefonisch of digitaal.
  • Eenmaal een afspraak gemaakt, komen we aan huis met alle benodigde stalen. Of het nu gaat om een vloer, gordijn, zonwering of bijvoorbeeld een karpet, we hebben alles bij de hand om de juiste combinatie te maken met de rest van jouw interieur en wensen.
  • Laat je aan huis adviseren, inspireren en kijk direct welke stalen en woonstijlen passen bij jouw interieur en wensen. Wordt de woning nog gebouwd of verbouwd? Geen probleem, ook dan zitten we graag samen om de mogelijkheden te bespreken, inzicht te geven in kosten en geven we graag tips om in een later stadium een mooier eindresultaat te krijgen en wellicht kosten te besparen.
  • Laat alles nauwkeurig opmeten. Wanneer alles is bekeken, besproken en keuzes zijn gemaakt, zal alles door ons nauwkeurig worden ingemeten. Hierdoor loop jij geen risico op meetfouten, zelfs wanneer jezelf alles wilt monteren of de vloer zelf wilt plaatsen.
  • Op basis van jouw wensen en eisen ontvang je een offerte volledig voor jou op maat. Ga je akkoord met de offerte, zal alles zo snel mogelijk worden besteld en klaar gemaakt. Wil je de uitvoering liever niet in een keer uitvoeren maar in etappes? Geen probleem, we denken graag met je mee.
  • De producten zijn klaar! Alle bestelde producten kunnen worden geleverd en zijn speciaal voor jou op maat gemaakt. Zoals gewenst kan ook alles door ons gemonteerd of gelegd worden. Ons doel? Jouw huis is hopelijk hierna nog meer een thuis!

Ervaar ook onze aan huis service zelf!

Maak gebruik van onze unieke aan huis service en ervaar zelf het gemak van Thuis combineren.

Mocht je vooraf een aan huisbezoek een offerte/ prijsindicatie willen hebben, maken wij deze natuurlijk ook graag gratis en vrijblijvend. Wij vragen je dan voor een korte beschrijving te sturen met daarin je wensen en globale maten (lengte en breedte) waarmee wij al een vrij reële offerte kunnen opmaken. Eventueel toesturen per mail van foto’s van de betreffende situatie zal ook een reëler beeld scheppen. Ook ben je natuurlijk altijd welkom bij een van onze adviespunten om nader kennis te maken met ons en de producten alvorens we aan huis komen. Graag tot snel!